Zamów katalogi! Pobierz teraz lub wyślemy Ci je pocztą. Kliknij

СКЕЈТПАРКОВИ

Скејтпарк во Tихи

Печати

Скејтпарк во Tихи

Адреса: Jaworek Park, помеѓу al. Bielska, ул. Jaśkowicka и ул. Stoczniowców

Скејтпарк опција: Престиж

Елементи на скејтпарк: Платформа, Funbox со grindbox, Funbox со grindobox и шина, Шипка(Quarter pipe), Bank рампа + Ѕид за возење, Kicker со шина, Минирампа, Grindbench, Права шина.

Среќни сме што објавуваме дека последниот од нашите скејтпарк дизајни е готов. Тоа е уште еден скејтпарк во групата, изграден во опција Престиж, со користење на специјална Rampline површина за возење. Паркот се состои од неколку големи и високи елементи, па секој може да најде место за возење, без разлика дали е скејтер, inliner или BMX-возач. Им посакуваме многу забава, многу одлични возења и адреналин кога изведуваат трикови на скејтпаркот.
 

Скејтпарк во Тихи од проект...

Skatepark w Tychach - profil Skatepark w Tychach - z boku Skatepark w Tychach - z góry Skatepark w Tychach - z przodu


...до имплементација.

Skatepark w Tychach - 1 Skatepark w Tychach - 2 Skatepark w Tychach - 3 Skatepark w Tychach - 4 Skatepark w Tychach - 5 Skatepark w Tychach - 6 Skatepark w Tychach - 7 Skatepark w Tychach - 8 Skatepark w Tychach - 9 Skatepark w Tychach - 10 Skatepark w Tychach - 11 Skatepark w Tychach - 12 Skatepark w Tychach - 13 Skatepark w Tychach - 14 Skatepark w Tychach - 15


Возачи

Skatepark w Tychach - raiderzy - 1 Skatepark w Tychach - raiderzy - 2 Skatepark w Tychach - raiderzy - 3 Skatepark w Tychach - raiderzy - 4 Skatepark w Tychach - raiderzy - 5 Skatepark w Tychach - raiderzy - 6 Skatepark w Tychach - raiderzy - 7 Skatepark w Tychach - raiderzy - 8 Skatepark w Tychach - raiderzy - 9 Skatepark w Tychach - raiderzy - 10

Видете исто така: Направени снежни паркови