Zamów katalogi! Pobierz teraz lub wyślemy Ci je pocztą. Kliknij

СКЕЈТПАРКОВИ

Бетонски кутии - Краков

Печати

Бетонски кутии - Краков

Адреса: ul. Jagiełły

Скејтпарк опција: Бетонски елементи и елементи од иверица

Димензии на скејтпарк: 100m x 6m

Површина на скејтпарк: Асфалт

Елементи на скејтпарк: Шипка, Права шина, Grindbox, Poll jam, Бран, Bank рампа, 2 x бетонски grindbox-ови.

Подолу се првите слики од бетонските кутии, кои се поставени во скејт-спортскиот центар во Краков, наречен Аеродром. Тие се проширување на постоечкиот скејтпарк на ул. Jagiello Str во Краков...

 

Pool jam na skateparku Box betonowy na skateparku skatepark z betonowymi boxami Box betonowy na skateparku
 
 
Исто така, слики на возачи "во лет".
 
 
Бетонски кутии - Краков Бетонски кутии - Краков Бетонски кутии - Краков Бетонски кутии - Краков Бетонски кутии - Краков Бетонски кутии - Краков Бетонски кутии - Краков Бетонски кутии - Краков
 
 
Фото Kapitan DCI.

Видете исто така: Направени снежни паркови