Pracuj z nami

СКЕЈТПАРКОВИ

Скетпарк во Тарнов

Печати

Скетпарк во Тарнов

Скејтпаркот во Тарнов е направен во опција Престиж, железна конструкција, покриена со тенка иверица, потоа покриена со поцинкуван лим. Овој тип на скејтпаркови имаат многу долг животен век. Лимот кој е на површината, обезбедува одлична отпорност на временските услови. Улогата на иверицата е да обезбеди природно потиснување на вибрациите. Може да се најде кај дрвените скејтпаркови.

Скејтпаркот ќе содржи:  2хРампи, Quoter, Шина, Funbox, Пирамида и Grindbox помеѓу нив.

Видете исто така: Направени снежни паркови