Pracuj z nami

СКЕЈТПАРКОВИ

Бетонски скејтпарк во Ополе

Печати

Бетонски скејтпарк во Ополе

Адреса: ul. Bielska

Скејтпарк опција: Бетон

Year: 2012

03-08-2012 во петок, го завршуваме скејтпаркот во Ополе!

 

 

 

 

 

One Day - нов скејтпарк во Ополое од Techramps на Vimeo.

Видете исто така: Направени снежни паркови