Zamów katalogi! Pobierz teraz lub wyślemy Ci je pocztą. Kliknij

СКЕЈТПАРКОВИ

Жешов - минирампа

Печати

Жешов - минирампа

Скејтпарк опција: Стандард

Елементи на скејтпарк: Минирампа 244cm широка и 100cm висока

Благодарение на спонзорите(Club Mienta, SKATECITY.PL, Vans и Techramps) од 21 до 25 Maј во клубот Mienta на ул. Przesmyk 6 во Жешов, можете да возите на новата минирампа. Подоцна рампата ќе биде преместа во Rzeszow's Market. Ги покануваме сите љубители на скејтбордингот.

Видете исто така: Направени снежни паркови