Zamów katalogi! Pobierz teraz lub wyślemy Ci je pocztą. Kliknij

СКЕЈТПАРКОВИ

Скејтпарк во Варшава-Бјалолека

Печати

Скејтпарк во Варшава-Бјалолека

Адреса: ul. Odkryta

Елементи на скејтпарк: Quarter + Quarter + rollin, Funbox со grindbox, шина и manual box, Funbox со виножито-кутија и шина, Аголна платформа, Платформа, Grindbox, Grindbox, Grindbox „C”, Права шина.

Од 21-26.04.08 ја завршивме монтажата на уште еден скејтпарк во Варшава, овој пат во областа Бјалолека. Овој спортски комплекс е еден од најголемите скејтпаркови во Полска, лоциран на свеж воздух. На површина 45m x 35m, во облик на буквата “Г“ наредени се 9 различни елементи: од шина и grindbox-ови, преку голем funbox, до проширени платформи. Целиот скејтпарк сигурно ќе биде добар за скејтбордерите, inliner-ите и ќе ги охрабрува да ги усовршуваат нивните вештини и да учат нови трикови.


 

Skatepark Warszawa-Białołęka - 1 Skatepark Warszawa-Białołęka - 2 Skatepark Warszawa-Białołęka - 3 Skatepark Warszawa-Białołęka - 4 Skatepark Warszawa-Białołęka - 5 Skatepark Warszawa-Białołęka - 6 Skatepark Warszawa-Białołęka - 7 Skatepark Warszawa-Białołęka - 8 Skatepark Warszawa-Białołęka - 9 Skatepark Warszawa-Białołęka - 10
 
 
Слики од новиот grindbox.
 
Skatepark Warszawa-Białołęka - grindbox - 1 Skatepark Warszawa-Białołęka - grindbox - 2 Skatepark Warszawa-Białołęka - grindbox - 3

Видете исто така: Направени снежни паркови