Pracuj z nami

СКЕЈТПАРКОВИ

Mинирампа во Kanie

Печати

Mинирампа во Kanie
Во петок, 22.02.08 беше пуштена во употреба минирампата во Kanie. Неколку слики подолу.
 


 

Видете исто така: Направени снежни паркови