Zamów katalogi! Pobierz teraz lub wyślemy Ci je pocztą. Kliknij

СКЕЈТПАРКОВИ

Зјелениец

Печати

Зјелениец

Во сезоната 2008/2009 започна Зјелениец Village park. Снежниот парк е лоциран во центарот на ул. Mieszko Str - во близина на црквата.
Пречките се дезајнирани од Stach - Maciej Stasiak, а направени од ​​Techramps.


Визуелен преглед: http://www.langeandlange.com/

На Villagepark можете да најдете слики од завршениот парк.  http://www.villagepark.pl/?page=photo

Snowaprk Zieleniec - 1 Snowaprk Zieleniec - 2 Snowaprk Zieleniec - 3 Snowaprk Zieleniec - 4 Snowaprk Zieleniec - 5 Snowaprk Zieleniec - 6 Snowaprk Zieleniec - 7

 

Видете исто така: SKATE & SNOW EVENTS