Pracuj z nami

СКЕЈТПАРКОВИ

Скејтпарк во Подкова Лесна

Печати

Скејтпарк во Подкова Лесна

Адреса: ul. Świerkowa 1

Елементи на скејтпарк: Quarter со рампа, Пикник маса (дополнување на постоечките елементи од други производители)

Монтажа на скејтпарк: 9.09.2008.

 

Видете исто така: Направени снежни паркови