Zamów katalogi! Pobierz teraz lub wyślemy Ci je pocztą. Kliknij

СКЕЈТПАРКОВИ

Снежен парк Витов 2010

Печати

Снежен парк Витов 2010
Го промовиравме снежниот парк во Витов. Во паркот има три линии за скокови за различни степени на тежина - вкупно 7 скокови!!!  
 
Првата линија се состои од два скока за средни возачи (летови до 6 до 12m), како и улична шина, T-Box и кутија за почетници.
 
Втората линија се состои од два големи скокови за напредни возачи и професионалци (12m лет, 18m).
 
Третата линија се состои од мали скокови за аматери и среди возачи, исто така има и  T-box  (летови од 2m до 6m). 
 
 
 

Видете исто така: SKATE & SNOW EVENTS