Pracuj z nami

Минирампа 45-та

Печати

Минирампа 45-та
Minirampa 45st
Minirampa 45st przekrój
Minirampa 45st rzut
Minirampa 45st real

Број на каталог: M6/L

Димензии:
1140x1116x150

Дополнителни информации:
tel. 012 393 43 07
mob. 510 200 071
info@techramps.com

Карактеристики на производот:

Разликата помеѓу минирампа и стандардна голема рампа е тоа што радиусот на минирампата никогаш не ја достигнува вертикалата, па и почетниците и напредните возачи можат да ја користат. Минирампата е елемент за скејтбордери, возачи на ролери и возачи на BMX.

Добро развиена и разновидна минирампа, поради својата флексибилност, понекогаш може да замени мал скејтпарк. Друга предност на минирампата е фактот што нема потреба од ставање на специјално подготвена подлога под елементот (пр. не е потребно подлогата да биде асфалтирана). Минирампата може да биде поставена буквално секаде – сè што ви треба е доволно голема рамна површина.

 

 

 

Видете исто така: SKATE & SNOW EVENTS