Zamów katalogi! Pobierz teraz lub wyślemy Ci je pocztą. Kliknij

Брановидна шина - профил O

Печати

Брановидна шина - профил O
Poręcz fala - profil
Poręcz fala - profil przekrój
Poręcz fala - profil rzut
Poręcz fala - profil O real

Број на каталог: GP30/L

Димензии:
600x5x25/45

Безбедносна зона:
400x1600

Други димензии на компонентата:
600x5x20/40
600x5x30/50

Дополнителни информации:
tel. 012 393 43 07
mob. 510 200 071
info@techramps.com

Карактеристики на производот:

Шини (кружни или профилни) се дел од секој скејтпарк. Се користат за лизгање, исто за учење на нови трикови и би требало да ги има во секој скејтпарк, и мали, и големи. Шините можат да бидат поставени сами, или како дополнување на funboxes, рампи или платформи.

Видете исто така: SKATE & SNOW EVENTS