Pracuj z nami

Права шина - профил O

Печати

Права шина - профил O
Poręcz prosta - profil okrągły rzut
Poręcz prosta - profil okrągły przekrój
Poręcz prosta - profil okrągły
Poręcz prosta - profil okrągły real

Број на каталог: GP22/L

Димензии:
400x5x35

Безбедносна зона:
400x1400

Други димензии на компонентата:
400x5x30
400x5x40

Дополнителни информации:
tel. 012 393 43 07
mob. 510 200 071
info@techramps.com

Карактеристики на производот:

Шини (кружни или профилни) се дел од секој скејтпарк. Се користат за лизгање, исто за учење на нови трикови и би требало да ги има во секој скејтпарк, и мали, и големи. Шините можат да бидат поставени сами, или како дополнување на funboxes, рампи или платформи.

Видете исто така: SKATE & SNOW EVENTS