Zamów katalogi! Pobierz teraz lub wyślemy Ci je pocztą. Kliknij

\"S\" шина

Печати

 \"S\" шина
Poręcz S
Poręcz S przekrój
Poręcz S rzut
Poręcz S real

Број на каталог: GP29/L

Димензии:
670x5x35

Безбедносна зона:
400x1670

Други димензии на компонентата:
670x5x30
670x5x40

Дополнителни информации:
tel. 012 393 43 07
mob. 510 200 071
info@techramps.com

Карактеристики на производот:

Шини (кружни или профилни) се дел од секој скејтпарк. Се користат за лизгање, исто за учење на нови трикови и би требало да ги има во секој скејтпарк, и мали, и големи. Шините можат да бидат поставени сами, или како дополнување на funboxes, рампи или платформи.

Видете исто така: SKATE & SNOW EVENTS