Zamów katalogi! Pobierz teraz lub wyślemy Ci je pocztą. Kliknij

Мала права шина - профил []

Печати

Мала права шина - профил []
Poręcz prosta mała - profl[]
Poręcz prosta mała - profl[] przekrój
Poręcz prosta mała - profl[] rzut
Poręcz prosta mała - profl[] real

Број на каталог: GP25/L

Димензии:
250x8x35

Безбедносна зона:
400x1250

Други димензии на компонентата:
250x8x30
250x8x40

Дополнителни информации:
tel. 012 393 43 07
mob. 510 200 071
info@techramps.com

Карактеристики на производот:

Шини (кружни или профилни) се дел од секој скејтпарк. Се користат за лизгање, исто за учење на нови трикови и би требало да ги има во секој скејтпарк, и мали, и големи. Шините можат да бидат поставени сами, или како дополнување на funboxes, рампи или платформи.

Видете исто така: SKATE & SNOW EVENTS