Zamów katalogi! Pobierz teraz lub wyślemy Ci je pocztą. Kliknij

Kicker со шина

Печати

Kicker со шина
Skocznia z barierką
Skocznia z barierką przekrój
Skocznia z barierką rzut
Skocznia z barierką real

Број на каталог: GP20/L

Димензии:
350x183x25/65

Безбедносна зона:
583x1350

Дополнителни информации:
tel. 012 393 43 07
mob. 510 200 071
info@techramps.com

Карактеристики на производот:

Шини (кружни или профилни) се дел од секој скејтпарк. Се користат за лизгање, исто за учење на нови трикови и би требало да ги има во секој скејтпарк, и мали, и големи. Шините можат да бидат поставени сами, или како дополнување на funboxes, рампи или платформи.

Видете исто така: SKATE & SNOW EVENTS