Pracuj z nami

Kicker со grindbox

Печати

Kicker со grindbox
Skocznia z grindboxm
Skocznia z grindboxm przekrój
Skocznia z grindboxm rzut
Skocznia z grindboxm real

Број на каталог: GP19/L

Димензии:
462x243x25/65

Безбедносна зона:
583x1462

Дополнителни информации:
tel. 012 393 43 07
mob. 510 200 071
info@techramps.com

Карактеристики на производот:

Grindbox-овите се користат за забава и учење на нови трикови. Можат да се најдат во секој скејтпарк, и мали, и големи. Grindbox-овите можат да бидат поставени сами, или во склоп на funbox, рампи или платформи.

Видете исто така: SKATE & SNOW EVENTS