Zamów katalogi! Pobierz teraz lub wyślemy Ci je pocztą. Kliknij

Grindbox 3

Печати

Grindbox 3
Grindbox 3
Grindbox 3 przekrój
Grindbox 3 rzut
Grindbox 3 real

Број на каталог: GP3/L

Димензии:
606x606

Безбедносна зона:
1006x1606

Други димензии на компонентата:
425x425x20/50
607x607x20/50

Дополнителни информации:
tel. 012 393 43 07
mob. 510 200 071
info@techramps.com

Карактеристики на производот:

Grindbox-овите се користат за забава и учење на нови трикови. Можат да се најдат во секој скејтпарк, и мали, и големи. Grindbox-овите можат да бидат поставени сами, или во склоп на funbox, рампи или платформи.

Видете исто така: SKATE & SNOW EVENTS