Pracuj z nami

Grindbox 2

Печати

Grindbox 2
Grindbox 2
Grindbox 2 przekrój
Grindbox 2 rzut
Grindbox real

Број на каталог: GP2/L

Димензии:
607x60x50

Безбедносна зона:
460x1607

Други димензии на компонентата:
364x60x50
486x60x50

Дополнителни информации:
tel. 012 393 43 07
mob. 510 200 071
info@techramps.com

Карактеристики на производот:

Grindbox-овите се користат за забава и учење на нови трикови. Можат да се најдат во секој скејтпарк, и мали, и големи. Grindbox-овите можат да бидат поставени сами, или во склоп на funbox, рампи или платформи.

Видете исто така: SKATE & SNOW EVENTS