Pracuj z nami

Grindbox 13

Печати

Grindbox 13
Grindbox 13
Grindbox 13 przekrój
Grindbox 13 rzut

Број на каталог: GP13/L

Димензии:
607x210x62

Безбедносна зона:
610x1607

Дополнителни информации:
tel. 012 393 43 07
mob. 510 200 071
info@techramps.com

Карактеристики на производот:

Grindbox-овите се користат за забава и учење на нови трикови. Можат да се најдат во секој скејтпарк, и мали, и големи. Grindbox-овите можат да бидат поставени сами, или во склоп на funbox, рампи или платформи.

Видете исто така: SKATE & SNOW EVENTS