Zamów katalogi! Pobierz teraz lub wyślemy Ci je pocztą. Kliknij

Grindbox 12

Печати

Grindbox 12
Grindbox 12
Grindbox 12 przekrój
Grindbox 12 rzut
Grindbox 12 rzut real

Број на каталог: GP12/L

Димензии:
607x240x65/90

Безбедносна зона:
640x1607

Карактеристики на производот:

Grindbox-овите се користат за забава и учење на нови трикови. Можат да се најдат во секој скејтпарк, и мали, и големи. Grindbox-овите можат да бидат поставени сами, или во склоп на funbox, рампи или платформи.

Видете исто така: SKATE & SNOW EVENTS