Zamów katalogi! Pobierz teraz lub wyślemy Ci je pocztą. Kliknij

Grindbox 1

Печати

Grindbox 1
Grindbox 1
Grindbox 1 przekrój
Grindbox 1 rzut
grindbox real

Број на каталог: GP1/L

Димензии:
364x121x25

Безбедносна зона:
521x1640

Други димензии на компонентата:
243x121x25

Дополнителни информации:
tel. 012 393 43 07
mob. 510 200 071
info@techramps.com

Карактеристики на производот:

Grindbox-овите се користат за забава и учење на нови трикови. Можат да се најдат во секој скејтпарк, и мали, и големи. Grindbox-овите можат да бидат поставени сами, или во склоп на funbox, рампи или платформи.

Видете исто така: SKATE & SNOW EVENTS