Pracuj z nami

\"C\" шина-профил O

Печати

 \"C\" шина-профил O
Poręcz C
Poręcz C przekrój
Poręcz C rzut
Poręcz C real

Број на каталог: GP28/L

Димензии:
330x5x35

Безбедносна зона:
400x1330

Други димензии на компонентата:
330x5x30
330x5x40

Дополнителни информации:
tel. 012 393 43 07
mob. 510 200 071
info@techramps.com

Карактеристики на производот:

Шини (кружни или профилни) се дел од секој скејтпарк. Се користат за лизгање, исто за учење на нови трикови и би требало да ги има во секој скејтпарк, и мали, и големи. Шините можат да бидат поставени сами, или како дополнување на funboxes, рампи или платформи.

Видете исто така: SKATE & SNOW EVENTS