Zamów katalogi! Pobierz teraz lub wyślemy Ci je pocztą. Kliknij

Прекршена шина - профил []

Печати

Прекршена шина - профил []
Poręcz łamana - profil []
Poręcz łamana - profil [] przekrój
Poręcz łamana - profil [] rzut
Poręcz łamana - profil [] real

Број на каталог: GP26/L

Димензии:
500x8x30/55

Безбедносна зона:
400x1500

Дополнителни информации:
tel. 012 393 43 07
mob. 510 200 071
info@techramps.com

Карактеристики на производот:

Шини (кружни или профилни) се дел од секој скејтпарк. Се користат за лизгање, исто за учење на нови трикови и би требало да ги има во секој скејтпарк, и мали, и големи. Шините можат да бидат поставени сами, или како дополнување на funboxes, рампи или платформи.

Видете исто така: SKATE & SNOW EVENTS