Zamów katalogi! Pobierz teraz lub wyślemy Ci je pocztą. Kliknij

Спин

Печати

Спин
Spin
Spin przekrój
Spin rzut
Spin real

Број на каталог: F20/L

Димензии:
394x 244x150

Безбедносна зона:
644x1394

Други димензии на компонентата:
307x244x100
348x244x120
443x244x180

Дополнителни информации:
tel. 012 393 43 07
mob. 510 200 071
info@techramps.com

Карактеристики на производот:

Funbox е срцето на секој скејтпарк. Може да биде опремен со повеќе или помалку додатоци, како што се падини, шипки, полетувања или скали. Може да се направи произволно, што овозможува изведување на нови маневри и трикови.

 

Видете исто така: SKATE & SNOW EVENTS