Pracuj z nami

Funbox со долга шипка

Печати

Funbox со долга шипка
Funbox z longrailem
Funbox z longrailem przekrój
Funbox z longrailem rzut
Funbox z longrailem real

Број на каталог: F18/M

Димензии:
780x 244x60

Безбедносна зона:
644x1780

Други димензии на компонентата:
870x244x90

Дополнителни информации:
tel. 012 393 43 07
mob. 510 200 071
info@techramps.com

Карактеристики на производот:

Funbox е срцето на секој скејтпарк. Може да биде опремен со повеќе или помалку додатоци, како што се падини, шипки, полетувања или скали. Може да се направи произволно, што овозможува изведување на нови маневри и трикови.

 

Видете исто така: SKATE & SNOW EVENTS