Pracuj z nami

Funbox со grindbox 3/3

Печати

Funbox со grindbox 3/3
Funbox z grinboxem 3/3
Funbox z grinboxem 3/3przekroj
Funbox z grinboxem 3/3 rzut
Funbox z grinboxem 3/3 real

Број на каталог: F7/M

Димензии:
720x244x60

Безбедносна зона:
644x1760

Други димензии на компонентата:
680x244x45
840x244x90

Дополнителни информации:
tel. 012 393 43 07
mob. 510 200 071
info@techramps.com

Карактеристики на производот:

Funbox е срцето на секој скејтпарк. Може да биде опремен со повеќе или помалку додатоци, како што се падини, шипки, полетувања или скали. Може да се направи произволно, што овозможува изведување на нови маневри и трикови.

 

Видете исто така: SKATE & SNOW EVENTS