Pracuj z nami

Funbox (платформа122)

Печати

Funbox (платформа122)
Funbox (podest122) F1/M
Funbox (podest122) F2/M  przekroj
Funbox (podest122) F2/M rzut
Funbox (podest122) F2/M real

Број на каталог: F1/M

Димензии:
600x244x60

Безбедносна зона:
644x1600

Други димензии на компонентата:
806x244x45
966x244x90

Дополнителни информации:
tel. 012 393 43 07
mob. 510 200 071
info@techramps.com

Карактеристики на производот:

Funbox е срцето на секој скејтпарк. Може да биде опремен со повеќе или помалку додатоци, како што се падини, шипки, полетувања или скали. Може да се направи произволно, што овозможува изведување на нови маневри и трикови.

 

Видете исто така: SKATE & SNOW EVENTS