Zamów katalogi! Pobierz teraz lub wyślemy Ci je pocztą. Kliknij

Wall ride (возење по ѕид)

Печати

Wall ride (возење по ѕид)
Wall ride
Wall ride przekrój
Wall ride rzut
Wall ride real

Број на каталог: BQ12/L

Димензии:
205x366x260

Безбедносна зона:
705x766

Други димензии на компонентата:
185x366x230
225x366x300

Дополнителни информации:
tel. 012 393 43 07
mob. 510 200 071
info@techramps.com

Карактеристики на производот:

Рамките и шипките се користат за да се добие брзината за средните пречки на скејтпаркот (funboxes, grindboxes,шипки); тие исто така се користат како елементи за различни видови маневри. Тие елементи можат да се поврзат и да создадат ѕид. Дополнително можат да се додадат шини, скали и grindbox-ови.  Благодарение на нив, скејтпаркот ќе стане многу поинтересно место. Рампи и шипки можат да се користат и како компопненти на платформите.

 

Видете исто така: SKATE & SNOW EVENTS