Pracuj z nami

Рампа + мини шипка

Печати

Рампа + мини шипка
Bank ramp + mini quarter
Bank ramp + mini quarter przerój
Bank ramp + mini quarter rzut
Bank ramp + mini quarter  real

Број на каталог: BQ5/L

Димензии:
416x610x150

Безбедносна зона:
920x1010

Други димензии на компонентата:
325x610x100
360x610x120
470x610x180

Дополнителни информации:
tel. 012 393 43 07
mob. 510 200 071
info@techramps.com

Карактеристики на производот:

Рамките и шипките се користат за да се добие брзината за средните пречки на скејтпаркот (funboxes, grindboxes,шипки); тие исто така се користат како елементи за различни видови маневри. Тие елементи можат да се поврзат и да создадат ѕид. Дополнително можат да се додадат шини, скали и grindbox-ови.  Благодарение на нив, скејтпаркот ќе стане многу поинтересно место. Рампи и шипки можат да се користат и како компопненти на платформите.

 

Видете исто така: SKATE & SNOW EVENTS