Pracuj z nami

Bank рампа

Печати

Bank рампа
Bank ramp
Bank ramp rzut
Bank ramp real

Број на каталог: BQ1/L

Димензии:
416x244x150

Безбедносна зона:
644x920

Други димензии на компонентата:
325x244x100
360x244x120
470x244x180

Дополнителни информации:
tel. 012 393 43 07
mob. 510 200 071
info@techramps.com

Карактеристики на производот:

Рамките и шипките се користат за да се добие брзината за средните пречки на скејтпаркот (funboxes, grindboxes, шипки); тие исто така се користат како елементи за различни видови маневри. Тие елементи можат да се поврзат и да создадат ѕид. Дополнително можат да се додадат шини, скали и grindbox-ови.  Благодарение на нив, скејтпаркот ќе стане многу поинтересно место. Рампи и шипки можат да се користат и како компопненти на платформите.

 

Видете исто така: SKATE & SNOW EVENTS