Pracuj z nami

2x Bank рампа 90степени пирамида

Печати

2x Bank рампа 90степени пирамида
2x Bank ramp 90st piramida
2x Bank ramp 90st piramida przekrój
2x Bank ramp 90st piramida rzut
2x Bank ramp 90st piramida rzut

Број на каталог: BQ9/L

Димензии:
538x538x150

Безбедносна зона:
1142x1142

Други димензии на компонентата:
447x447x100
482x482x120
592x592x180

Дополнителни информации:
tel. 012 393 43 07
mob. 510 200 071
info@techramps.com

Карактеристики на производот:

Рамките и шипките се користат за да се добие брзината за средните пречки на скејтпаркот (funboxes, grindboxes,шипки); тие исто така се користат како елементи за различни видови маневри. Тие елементи можат да се поврзат и да создадат ѕид. Дополнително можат да се додадат шини, скали и grindbox-ови.  Благодарение на нив, скејтпаркот ќе стане многу поинтересно место. Рампи и шипки можат да се користат и како компопненти на платформите.

 

Видете исто така: SKATE & SNOW EVENTS