Zamów katalogi! Pobierz teraz lub wyślemy Ci je pocztą. Kliknij

СКЕЈТПАРКОВИ

Снежен парк Village Park - Свјерадов-Здрој

Печати

Снежен парк Village Park - Свјерадов-Здрој

Адреса: Свјерадов-Здрој СКИ

Површина на скејтпарк: Снег

Елементи на скејтпарк: Кутија 8m, 4m кутијаx2, двојно прекршена кутија 4m/2,5m/4m, butter box 4 m x2, улична шина 8m, Ѕид за возење (ширина 5m, висина 2m)

Слики од снежниот парк во Свјерадов Здрој, после реконструкцијата.
 
 
Snowpark Świeradów Zdrój po przebudowie - 1 Snowpark Świeradów Zdrój po przebudowie - 2 Snowpark Świeradów Zdrój po przebudowie - 3 Snowpark Świeradów Zdrój po przebudowie - 4 Snowpark Świeradów Zdrój po przebudowie - 5 Snowpark Świeradów Zdrój po przebudowie - 6 Snowpark Świeradów Zdrój po przebudowie - 7 Snowpark Świeradów Zdrój po przebudowie - 8
 
 
 
22.01.10
Ви ги претставуваме првите слики од пречките на снежниот парк во Свјерадов Здрој
 
Snowpark Świeradów Zdrój - pierwsze zdjęcia - 1 Snowpark Świeradów Zdrój - pierwsze zdjęcia - 2 Snowpark Świeradów Zdrój - pierwsze zdjęcia - 3 Snowpark Świeradów Zdrój - pierwsze zdjęcia - 4 Snowpark Świeradów Zdrój - pierwsze zdjęcia - 5
 
 
 
Времето конечно ни дозволи да почнеме со конструкција на паркот во 
Свјерадов, за што се доказ следниве пречки:
 • Funbox 8 m,
 • Скокалница 4 m,
 • Улична кутија 8 m,
 • Кутија 4 m x2,
 • Двојно прекршена кутија 4m/2,5m/4m,
 • butter boxy 4 m x2,
 • Улична шина 8 m,
 • Ѕид за возење 5 m ширина, 2 m висина,
 • и некои "изненадувања".
Снежниот парк ќе биде отворен од 9:00 до 16:00.
Навечер од 18:00 до 22:00, за минимум 5 луѓе.

Цени:
 • цел ден 9.00-16.00 - 30 PLN,
 • половина, од 9.00-12.30 - 20 PLN,
 • половина од,12.30-16.00 - 20 PLN,
 • ноќно скијање 18.00-22.00 - 25 PLN,
 • сезонски билет - 300 PLN.
 
Забелешка:

Влез во снежниот парк само со валиден билет,
според правилата на паркот!

 
 
Повеќе информации за Village Park на  oфицијалната страница.

 

 
 

Видете исто така: SKATE & SNOW EVENTS