Zamów katalogi! Pobierz teraz lub wyślemy Ci je pocztą. Kliknij

СКЕЈТПАРКОВИ

Снежен парк Прив - Оскар

Печати

Снежен парк Прив - Оскар

Површина на скејтпарк: Снег + igielit(пластична површина)

Елементи на скејтпарк: Tbox, Спуст, Quoter,

Пред неколку денови ја завршивме конструкцијата на малиот снежен парк во приватна домашна градина. 

Паркот вклучува Тbox, Спуст и 120 cm Quoter. Сите заинтересирани за возење можете да го контактирате Оскар.

Наскоро слики од официјалното отварање.

 

SnowPark_private_Oskar_1 SnowPark_private_Oskar_2 SnowPark_provate_Oskar_3 SnowPark_private_Oskar_4 SnowPark_private_Oskar_6 Oskar -SnowPark_private_Oskar_5 SnowPark_provate_Oskar_7 SnowPark_provate_Oskar_8 SnowPark_private_Oskar_9 SnowPark_private_Oskar_14

Видете исто така: SKATE & SNOW EVENTS