Pracuj z nami

СКЕЈТПАРКОВИ

Снежен парк во Штрбске Плесо

Печати

Снежен парк во Штрбске Плесо
Веќе можете да возите на новиот снежен парк во Штрбске Плесо, каде што подготвивме неколку пречки. Во K2 снежниот парк се наоѓаат следниве елементи: Улична шина, Kink T box, Flat T box, C box T.
Подолу неколку слики по отварањето на објектот.
 
 
 
 
Слики од подготовките.
 

Видете исто така: SKATE & SNOW EVENTS