Zamów katalogi! Pobierz teraz lub wyślemy Ci je pocztą. Kliknij

СКЕЈТПАРКОВИ

Снежен парк Билабонг во Julianach

Печати

Снежен парк Билабонг во Julianach

Techramps заврши со изградба на трите пречки за новиот Снежен парк  Билабонг во  JUlianach www.snowpark.pl.
Можете да возите на овие пречки од 22-12-2007.

Видете исто така: SKATE & SNOW EVENTS