Pracuj z nami

СКЕЈТПАРКОВИ

Skatepark Strzyżów

Печати

Skatepark Strzyżów

Адреса: Ul. Słowackiego przy Domu Kultury

Скејтпарк опција: Standard

Површина на скејтпарк: Asfalt

Year: 2021

Елементи на скејтпарк: Четврт цевка 90 - 422x422x120 Четврт цевка 45 - 448х528х120 Funbox со 3/3 grindbox + Funbox со парапет - 660x488x45 Пирамида на банкарска рампа - 433x444x120 Права парапет - 400x5x35 Pumptrack Line 2 Medium

Во Стрзилов на ул. Słowackiego, веднаш до Центарот за култура, изградивме модуларен скејт -парк во стандардна технологија, опремен, меѓу другото, во цевки од 2 четвртини со различен степен на наклон, funbox со 3/3 grindbox + funbox со парапет, пирамидална рампа за банка и мала линија за памук -линија 2 средни.
 

Видете исто така: Направени снежни паркови