Pracuj z nami

СКЕЈТПАРКОВИ

Модуларен скејтпарк - Rzezawa

Печати

Модуларен скејтпарк - Rzezawa

Адреса: ul. Przemysłowa 3, Rzezawa

Скејтпарк опција: Prestiż

Димензии на скејтпарк: 968 m2

Површина на скејтпарк: Beton

Technology: modułowa

Тип на скејтпарк: skatepark modułowy

Year: 2022

Елементи на скејтпарк: Модуларниот скејтпарк вклучува: • Rollin + Quarter Pipe • 'Рбет + Funbox за скокање + Funbox со 3/3 парапет • четврт цевковод + банкарска рампа + ѕид • Четврт цевка со мини четвртина + Прилагодена рампа за центрифугирање Скејтпарк се состои и од бетонски дел, односно Funbox со 1/3 grindbox + 1/3 квадратна ограда + Funbox со скали + Funbox со distater box во технологијата „Light Concrete“.

Во Ржезава на ул. Przemysłowa 3, веднаш до стадионот Rzezowianka, го изградивме најголемиот модуларен скејт-парк во Полска - дури 968 m2 простор и речиси 100 m во должина!
Скејтпаркот е направен во технологијата Prestiż, односно покриен со водоотпорна, отпорна на мраз и нелизгачка подлога за Rampline.
На скејтпаркот, покрај делот за летање, има и огромни спин рампи и бетонска кутија за забава.

 

Видете исто така: Направени снежни паркови