Pracuj z nami

СКЕЈТПАРКОВИ

Skatepark modułowy - Pełczyce

Печати

Skatepark modułowy - Pełczyce

Адреса: Ul. Jeziorna

Скејтпарк опција: Prestiż

Површина на скејтпарк: Betonowa

Technology: modułowa

Тип на скејтпарк: skatepark modułowy

Year: 2022

Елементи на скејтпарк: Рампа 573х700х150 Телото на рерната е 477x639x150 Забавна кутија со кутија со парчиња 3/3 + рачка 2/3 + 1 кутија со парчиња прави рампи Малбокс 12 + пирамида

Видете исто така: Направени снежни паркови