Pracuj z nami

СКЕЈТПАРКОВИ

Skatepark Lipin

Печати

Skatepark Lipin

Адреса: ul. Podgórna, 59-160 Radwanice

Скејтпарк опција: Standard

Површина на скејтпарк: Beton

Year: 2021

Елементи на скејтпарк: H150 минирамп - 935х488х150 Четврт цевка + Банда рампа - 325x488x100 Врти - 307x244x100 Скокање funbox - 604x244x90 Четврт цевка 60 степени - 782x512x150 Funbox со 2/3 grindbox + ограда 1/3 - 720x244x60 Пирамида на Funbox - 720x400x60 Четврт цевка + Банка рампа - 416x488x150 Права парапет - 400x5x35

Во Липин на ул. Jana Pawła II, нашиот модуларен скејт -парк е создаден во стандардна технологија, опремен со, меѓу другите, во Miniramp H150, Spin, Quarter Pipe + Bank Ramp, Funbpx за скокање, Quarter tube 60 степени, Funbox Pyramid и други пречки.

 

Видете исто така: Направени снежни паркови