Pracuj z nami

СКЕЈТПАРКОВИ

Skatepark Kostrzyn

Печати

Skatepark Kostrzyn

Адреса: Ludwika Banaszaka 1, 66-470 Kostrzyn nad Odrą

Скејтпарк опција: Prestiż

Димензии на скејтпарк: 18x29 m

Површина на скејтпарк: Дрво

Year: 2021

Елементи на скејтпарк: Четврт цевка - 320х366х150 Банкарска рампа - 416x366x150 Funbox со 2/3 grindbox + 2/3 ограда - 720x488x60 Клупа - 286x60x35 Права парапет - 400x5x35 H150 минирамп - 885x488x150

Друго место е скејт -паркот во престижна технологија лоциран помеѓу Основното училиште број 2 и фудбалското игралиште Орлик 2012 во Костржин.
 

Видете исто така: Направени снежни паркови