Zamów katalogi! Pobierz teraz lub wyślemy Ci je pocztą. Kliknij

СКЕЈТПАРКОВИ

Скејтпарк во Краков - Парк Јордан

Печати

Скејтпарк во Краков - Парк Јордан

Адреса: Al. 3 Maja (Парк Јордан)

Елементи на скејтпарк: Grind Bank, Grindbox, Пирамида, 2 x Grindbench, Manual box, Grindbox, Права шина.

На 6-ти Јуни 2008, завршивме со монтажа на новиот скејтпарк во Парк Јордан, во Краков. Местото дефинитивно ќе ја подобри рекреациската понуда на паркот за младите, давајќи им уште едно место за уживање во нивното слободно време. На површина со димензии 13х28m, ставивме неколку, не големи, но интересни елементи. Скејтпаркот е изграден во опција Престиж, која користи Rampline mat - идеално за површината за возење на елементите дизајнирани за скејтборд, in-line и BMX возачи. Подолу можете да видите како изгледаат скејтпарковите и да ја видите листата на елементи кои ги има.

 Скејтпарк Парк Јордан - проект

Видете исто така: Направени снежни паркови