Pracuj z nami

СКЕЈТПАРКОВИ

Skatepark Gniezno Gardenia

Печати

Skatepark Gniezno Gardenia

Адреса: 62-200 Gniezno

Скејтпарк опција: Standard

Површина на скејтпарк: Drewno

Year: 2021

Елементи на скејтпарк: H150 / 180 минирамп со банка и кварт - 1229x610x150 / 180 Четврт со мини четврт + рампа за банка - 360x976x120 / 150 Grindbox 2 - 488x60x45

Во Гниезно е изграден дрвен скејт -парк во стандардна технологија.

Видете исто така: Направени снежни паркови