Pracuj z nami

СКЕЈТПАРКОВИ

Скејтпарк Дебрзно

Печати

Скејтпарк Дебрзно

Адреса: 77-310 Debrzno Ul. Parkowa/Szkolna

Скејтпарк опција: Standard

Површина на скејтпарк: Drewno

Year: 2021

Елементи на скејтпарк: 1. Четвртина цевка - 300x244x120 2. Funbox со парапет - 420x244x45 3. Банкарска рампа - 360x244x120

Друг проект - овојпат Дебрзно во провинцијата. Померанец!

Видете исто така: Направени снежни паркови