Pracuj z nami

СКЕЈТПАРКОВИ

Бетонски скејтпарк - Варшава Wał Miedzeszyński

Печати

Бетонски скејтпарк - Варшава Wał Miedzeszyński

Адреса: Wał Miedzeszyński 648, 03-994 Warszawa

Technology: betonowa

Тип на скејтпарк: skatepark betonowy

Year: 2022

Елементи на скејтпарк: Скејтпаркот е со површина од 412 м2 Должина: 33 m Ширина: 13 m Пумпата е долга 120 метри Ролер зоната има површина од 80 м2


Бетонски скејтпарк и асфалтна патека во Варшава кај Wał Miedzeszyński. Областа е диверзифицирана со посебна зона за скејтери.

Скејтпаркот е со површина од 412 м2
Должина: 33 m
Ширина: 13 m

Пумпата е долга 120 метри

Ролер зоната има површина од 80 м2

Проекти на www.sloconcept.com

Видете исто така: Направени снежни паркови