Pracuj z nami

СКЕЈТПАРКОВИ

Miniramp Sieraków

Печати

Miniramp Sieraków

Адреса: Park przy ul. Poznańskiej

Скејтпарк опција: Prestiż

Technology: modułowa

Year: 2021

Елементи на скејтпарк: Miniramp H120 - 885x488x120

Во Сиераков, во Паркот, до ул. Познањска, имавме можност да го имплементираме мини-засилувачот H120 со светла завршница HPL.


 

Видете исто така: Направени снежни паркови