Pracuj z nami

СКЕЈТПАРКОВИ

Miniramp Pawłowiczki

Печати

Miniramp Pawłowiczki

Адреса: Pawłowiczki

Скејтпарк опција: Standard

Површина на скејтпарк: Drewno

Year: 2021

Елементи на скејтпарк: Miniramp H100 - 792x366x100

Нашиот следен проект - мини засилувач во стандардна технологија се појави во Павловицки.

Видете исто така: Направени снежни паркови