Pracuj z nami

СКЕЈТПАРКОВИ

Concrete skatepark - Wrocław ul. Ślężna

Печати

Concrete skatepark - Wrocław ul. Ślężna

Адреса: ul. Ślężna, za plecami Galerii Wroclavia

Скејтпарк опција: Beton

Димензии на скејтпарк: 740 m2

Површина на скејтпарк: Beton

Technology: betonowa

Тип на скејтпарк: skatepark betonowy

Year: 2021

Жителите на Вроцлав можат да уживаат во новиот бетонски скејтпарк што го чекаа! Објектот се наоѓа на ул. Ślężna, зад грбот на популарната Galeria Wroclavia.


Ова е уште еден објект од овој тип на мапата на Долна Шлезија, создаден за љубителите на лизгање на ролери, скејтборд и BMX. Голем сад, преку 20 трикови и еволуции со жолти акценти ги чекаат ентузијастите!

 

 

Видете исто така: Направени снежни паркови