Pracuj z nami

СКЕЈТПАРКОВИ

Бетонски скејтпарк - Бржешче

Печати

Бетонски скејтпарк - Бржешче

Адреса: ul. Obozowa

Скејтпарк опција: Concrete

Димензии на скејтпарк: 650 m2

Површина на скејтпарк: Concrete

Technology: betonowa

Тип на скејтпарк: skatepark betonowy

Year: 2022

Вака изгледа бетонскиот скејт-парк во Бржешче на улицата Обозова.

Скејтпаркот е со површина од 650 м2.
Должина: 57,29 метри
Ширина: 18,21 метри

 

 

 

Видете исто така: Направени снежни паркови