Pracuj z nami

СКЕЈТПАРКОВИ

Skatepark - Kraków (ul. Kąpielowa)

Печати

Skatepark - Kraków (ul. Kąpielowa)

Адреса: ul. Kąpielowa

Скејтпарк опција: Beton

Димензии на скејтпарк: 510 m2

Technology: betonowa

Тип на скејтпарк: skatepark betonowy

Year: 2022

Вака изгледа бетонскиот скејт-парк во Краков, на ул. Улица Капиелова.

Скејтпаркот има необична форма, дополнително е интегриран во зеленилото.

Покрај тоа, осветлување осветлување.

Скејтпаркот има 510 м2
Должина: 50 m²
Ширина: 29 m

Концептот на паркот е дизајниран од дизајнерското студио Slo Concept.

 

Видете исто така: Направени снежни паркови